Fonnesbæk kirke er bygget af levende sten.

Sten med hænder der tager en tørn med f.eks. Kirkekaffe, Spaghettiservering, uddeling af kalenderfoldere, Børnekirke og meget mere.
Alt sammen er det med til at gøre kirken levende, aktiv og åben for alle.

Vi vil gerne takke alle frivillige og inviterer jer derfor med påhæng til

Fredag d. 25. januar 2019 kl. 19-22 i Menighedssalen.

Kom og bliv forkælet med:

- Musikalsk underholdning v. Klezmer Duo

- Takketale v. menighedsrådsformand Trine Bæk

- Tapas kl. 20.30

- Lysandagt i kirken.

Tilmeld dig festen her

Mange oplever hvor givende fællesskabet om at være frivillig er, og det er der bestemt også mulighed for at være i Fonnesbæk kirke.

Det gælder bla. i disse funktioner:

• Menighedsrådsmedlem: hvert 4. år vælges nyt menighedsråd, og det er her, du skal melde dig på banen, hvis du har interesse og lyst til at være med til at sætte rammerne for hvad og hvordan Fonnesbæk kirke er og skal være. Se mere om Menighedsrådsvalg her.
  • Kirkekaffe-brygger: De fleste søndage serveres stå-kaffe i våbenhuset efter gudstjenesten. En gruppe frivillige skiftes til at forberede og afvikle kirkekaffe.
  • Udvalgsmedlem: Under menighedsrådet fungerer en række udvalg. F.eks. Aktivitetsudvalget, som koordinerer aktiviteter som Fonnesbæk kirkedag, Fastelavns tøndeslagning, Champagne og kransekage efter nytårsgudstjeneste, Friluftsgudstjeneste m.m.
  • Spaghetti-damer: Når der afvikles Spaghettigudstjenester, er det frivillige, der serverer den leverede mad: pasta og kødsovs.
  • Uddeling af kirke-kalender: 2 gange årligt omdeler frivillige en kalenderfolder til alle husstande i sognet.

Kontakt kirkekoordinator Tove Simonsen, ths@km.dk, 291747404 eller sognemedhjælper Tina Bøcher, sognemedhjaelper@fonnesbaek-kirke.dk hvis du vil være frivillig i Fonnesbæk kirke.

Hent en invitation her