Voksentilbud i Fonnesbæk kirke

"Uberørt af byens travlhed og trafikkens tunge jag, som en helle midt i larmen står det underligste hus"
Ja, - der er mange forskellige opfattelser af Fonnesbæk kirkebygning, men som salmen siger så er Fonnesbæk kirke en helle midt i larmen og KOM BARE indenfor, for det "underlige hus" rummer så mange gode tilbud omGudstjenester og aktiviteter for voksne.

Se de forskellige tilbud om fællesskab for voksne i Fonnesbæk Kirke i menuen til venstre.

GODT NYTÅR

Fonnesbæk Kirke er her for mennesker! så det har været svært i 2020 at skulle møde jer i kirkedøren med begrænsninger, mundbind, aflysninger. Men kirkens budskab om "en frelser er født jer" er frit, ubegrænset og et lys, der ikke kan slukkes. Det skinner stadig - og vil lyse for os - også i det nye år. Vi glæder os til, at vi kan give budskabet frie rammer i Fonnesbæk Kirke.

Af hjertet ønsker Fonnesbæk Kirke alle et velsignet godt nytår