85 pizzaer til Fonnesbæk kirke

30.01.2020

Det er ikke så tit man har chancen for at bestille 85 pizzaer på en gang. Men det var tilfældet i går da Fonnesbæk kirke havde verdenspremiere på PIZZAKIRKE. Et helt nyt tiltag og tilbud for alle børn fra 3.-6. klasse.

En idé der har ligget og ulmet i flere år, men først da en forælder gik til kirken med et reelt ønske om dette tilbud og meldte sig selv til arbejdsgruppen, blev det alvor.

Der var ingen tilmelding, så udvalget var meget spændt da tiden nærmede sig.

Over 90 børn myldrede til kirken da klokken nærmede sig 17. Ja der var kø til begge billetluger, hvor man kunne betale sine 30 kr. for pizzabuffeten.

I dagens anledning var gulvet i våbenhuset møbleret med 50 sækkestole i friske farver og der var pyntet op med flagguilander.

Efter velkomsten blev der vist slået rekord med næsten 100 børn i samme frugtsalatsleg. Der var fest i gaden og stemningen var på bristepunktet.

I kirkerummet blev dagens tema: ”Fest og glæde” præsenteret med bibelhistorien om det store gæstebud. De mange børn skulle nu fordele sig på i alt fire værksteder: Sang og musik, drama, altertavle eller festklargøring af spisesalen.

Kl. 18.00 var pizzabudene på arbejde med levering af de 85 lækre favoritpizzaer og man måtte spise så meget man kunne og kunne nå i den meget festpyntede menighedssal, for kl. 18.30 stod en stor flok forventningsfulde forældre og søskende klar til at være med til den pizzagudstjeneste børnene havde forberedt på en halv time.

Sang og musikgruppen havde øvet sammen med den dygtige musiklærer Henriette Storbjerg Larsen og 6 elever fra Hestlund Efterskole.

De nåede at lære et par friske fagtesange og et flot postludium. Den kreative gruppe havde lavet flot og farvestrålende altertavle med festmads tema. Dramagruppen var klædt ud som bondemand, tjenere, herremand, brud og brudgom, kvæg, hjemløse og dramatiserede bibelfortællingen. Under gudstjenesten kunne alle i kirken skrive deres bønner og tanker på et forårsgrønt papirsblad, som blev hængt på et bønnetræ og læst op af.

En gudstjeneste der sprudlede af liv og feststemning og hjemmelavethed – på den gode måde.

Pizzakirkeudvalget næsten svævede over oprydningen og glædede sig over de mange fremmødte, som forhåbentlig kommer igen til næste Pizzakirke tirsdag den 24. marts.

Del dette:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aktuelt

En ny valgform med ORIENTERINGSMØDE og VALGFORSAMLING er gældende for dette års MenighedsrådsvalgLæs mere


Det er ikke så tit man har chancen for at bestille 85 pizzaer på en gang. Men det var tilfældet i går da Fonnesbæk kirke havde verdenspremiere på PIZZAKIRKE. Et helt nyt tiltag og tilbud for alle børn fra 3.-6. klasse.Læs mere


Mit navn er Jens Ole Thorup. Jeg er meget glad for at jeg er blevet den ene af to kirketjenere i Fonnesbæk Kirke.Læs mere


Viser resultater 1 til 3 af 4

Side 1

Side 2

Næste >

Vil du vide mere?

Så tilmeld dig Fonnesbæk kirkes nyhedsmail her og modtag nyheder, informantioner om aktivieter, koncerter o.l

Du kan også "synes godt om" Fonnesbæk kirkes facebookside her