Legat til Tina

11.09.2019
Af: Viborg Stift / Tove Simonsen

Fonnesbæk menighedsråd havde indstillet sognemedhjælper Tina Bøcher til Hans Tausens Initiativpris, for hendes ihærdige arbejde - og hun fik den!

især et projekt faldt i øjnene hos priskomiteen; en oppustelig hoppekirke.

-Det er jeg rigtig beæret og taknemlig over, fortæller Tina Bøcher. Især fordi det var menighedsrådet der indstillede mig til prisen.
-Kirken har brug for noget der kan synliggøre os i bybilledet. Vi vil så gerne være der, men det bliver ofte bare plancher.
Projekt hoppekirke, fascinerede priskomiteen og Biskop Henrik Stubkjær forklarede hvorfor.
-Kirken er her tænkt ind i et legende univers. Tina Bøcher formår at placere kirken i lokalsamfundet på nye måder. Med noget så almindeligt som en hoppeborg, finder man kirken på en ny måde, igennem en leg alle kan forstå. I dette univers introducerer hun en hoppekirke, som er gennemtænkt ned til mindste detalje.
Tina Bøcher Fogdal havde sendt hendes menighedsrådsformand til at tage imod prisen, da hun selv fejrede sin 50 års fødselsdag på dagen.

Hjertelig TILLYKKE  - og TAK for dine initiativer Tina!

Du kan her se Tina fortælle om tilblivelsen af Hoppekirken
og her kan du læse om Hans Tausens Initiativpris

Del dette:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aktuelt

Har du tid, lyst og mulighed for at indgå i koordineringsgruppen for vågekoner (og vågemænd) – sammen med andre engagerede? Opgaven består i at tage telefonen (telefontid 9-12) og koordinere vågeplaner.Læs mere


Efter at menighedsrådet ved Fonnesbæk Kirke har besluttet at trække funktionen ”daglig leder” ud af den stilling, som Tove Simonsen for kort tid siden valgte at opsige, kan vi nu med stor glæde informere om, at vi efter gensidigt...Læs mere


Fonnesbæk Kirke kan i år fejre 25-års jubilæum. Mange af os mindes med glæde den begejstring og forventning, der lå i at være med ved et nyt sogns tilbliven – og hvor var det dejligt at se, at Fonnesbæk Kirke hurtigt viste sin...Læs mere


Viser resultater 4 til 6 af 7

< Forrige

Side 1

Side 2

Side 3

Næste >

Vil du vide mere?

Så tilmeld dig Fonnesbæk kirkes nyhedsmail her og modtag nyheder, informantioner om aktivieter, koncerter o.l

Du kan også "synes godt om" Fonnesbæk kirkes facebookside her