Fonnesbæk Kirke søger hjælp fra menigheden til Folkekirkens Vågetjeneste i Ikast

07.06.2019

Har du tid, lyst og mulighed for at indgå i koordineringsgruppen for vågekoner (og vågemænd) – sammen med andre engagerede? Opgaven består i at tage telefonen (telefontid 9-12) og koordinere vågeplaner.

Alle der har været i koordineringsgruppen indtil nu, har besluttet sig for at stoppe – men fortsætte som vågekoner – og foreløbig har vi tilsagn fra 2 om at gå ind i en ny koordineringsgruppe. Det vil lette arbejdet betydeligt, hvis der var lidt flere om opgaverne.

Interesseret? – Kontakt formand Trine Bæk, 2428 1238

Del dette:

Aktuelt

Konfirmationskjoler, habitter, blazere osv. behøver ikke samle støv i skabet, men kan få sig endnu en fest.Læs mere

Viser resultater 4 til 4 af 4

< Forrige