Fonnesbæk kirkekor er et ungdomskirkekor, som består af unge i alderen 16 – 25 år.
Vi synger alt fra klassisk barok til pop, jazz, gospel, funk og blød rock.

Koret medvirker til alle gudstjenester i Fonnesbæk kirke, og synger gerne en motet, præ- eller postludium i forbindelse med særlige gudstjenester ved højtider, Kirkeårets afslutning, 1. søndag i advent, mm.

Koret har deres egne koncerter 2 gange om året, som henholdsvis ligger i december og i slutningen maj måned.

I koret er der et stærkt fællesskab, og vi hygger os med hinanden imens vi synger.

Koret øver hver torsdag, inde ved orglet i kirken, fra kl. 16:15 – 17:45.

Koret ledes af organist James Lund.

Information om koret

Koret medvirker desuden også ved bryllupper.

Til gudstjenesterne synger koret skiftevis 3-4 sammen, men til højtider og egne koncerter synger det hele samlede kor.

Koret tæller i øjeblikket (Januar 2020) 12 personer, i alderen 18 – 21 år.
Vi ser gerne, at flere specielt drenge/mænd kommer med i koret. Kontakt organisten for yderligere oplysninger:  Organist James Lund, tlf: 51 19 88 21

Organisten er i samarbejde med Kor & Musikudvalget, som er underlagt menighedsrådet, ansvarlig for kirkekoret.

Du aflønnes som kormedlem med 250 kr. pr. tjeneste. Aflønningen sker månedsvis bagud, og kan variere efter antal Gudstjenester, koncerter og bryllupper. I lønnen indgår hjemmeforberedelse og øvning med organisten, forud for hver tjeneste.

Vi ser gerne at du er forberedt hjemmefra på søndagens salmer. Organisten melder salmerne ud senest torsdag aften, hvis ikke andet aftales.

Kommende koncerter

BegivenhedDato

Sommerkoncert v. Emma Hoffmann Nedergaard

Velkommen til sommerkoncert i Fonnesbæk Kirke.Ikast, Faurholt, Isenvad, …