Fonnesbæk kirkes kor

Fonnesbæk kirkes kor, julen 2014

Fonnesbæk kirkes kor er et tilbud til dig, som godt kan li' at synge. Vi er ansatte ved kirken og får derfor, ud over en masse gode oplevelser, også løn.

Korets opgaver er bl.a.:
- at synge til gudstjeneste på søn- og helligdage
- at lave koncerter
- at synge ved andre specielle lejligheder i kirken

Har du lyst til at komme med i koret så ring og få en snak med Melanie Skriver

Vi øver hver torsdag kl.16.00-17.00 i kirken konfirmandstue 2

Hvert år arrangerer Menighedsrådets kor- og musikudvalg i samarbejde med organiseten en række koncerter.

Kirkeårets højtider (påske, Allehelgen, Advent og jul) fejres f.eks. traditionelt med koncerter.

Derudover giver kirkens eget kor og korskole koncert i forbindelse med jul og ved sommerafslutning.

Det er også en fast tradition at Ikast-Herning FDF Brass band afholder en forårskoncert, ligesom det lokale kor "Den totale dekadence" afholder en Adventskoncert.

Den store Folkekirkelige Salmeskat danner i Fonnesbæk kirke grundlag for både kor, Babysalmesang, Fælles sangaftner og meget andet.

Kommende koncerter

BegivenhedDato

Mozart-Mozart - koncert med Ensemble Midt Vest

Velkommen til klassisk koncert med Ensemble Midt Vest og den italilenske fagottisk …