Konfirmationskjoler, habitter, blazere osv. behøver ikke samle støv i skabet, men kan få sig endnu en fest.

Konfirmationstøj kan nemlig genbruges, og alt behøver ikke være splinternyt for at være godt. Derfor er der brug for venlighed og giversind fra tidligere konfirmandfamilier, sådan at trængte familier kan købe et sæt tøj til meget billige penge. Det kan nemlig gøre en stor forskel for de familier, hvor der ikke er så mange penge at gøre med, at man får mulighed for at spare en større udgift til konfirmationstøjet til konfirmationen i foråret.I Ikast-Brande kommune samles brugt konfirmationstøj ind, og det kan afleveres til Røde Kors Genbrug i Brande eller Kirkens Korshærs Genbrug i Ikast. Konfirmationstøjet bliver samlet de to steder, så der bliver et samlet udvalg. Tøjet kan også indleveres til de lokale præster/kirkekontorer i Ikast-Brande kommune, som vil viderebringe det, og ellers kan man kontakte diakonipræst Birthe Møberg på tlf. 23342790.

Tøjet kan købes fra januar 2018.

Konfirmation i Fonnesbæk kirke 2019

De til den tid 7. kl. konfirmeres i 2019 således:

Hyldgårdsskolen:

Lørdag d. 4. maj: til den tid 7.b og 7.c

Søndag d. 5. maj:  til den tid 7.a.

Klokkeslet for konfirmationerne oplyses til "Opstarts"gudstjeneste og information om undervisningen - et aftenmøde i starten af september 2018 (dato ikke fastlagt endnu).

Konfirmander skal forud for konfirmationen have deltaget i konfirmations forberedende undervisning i Fonnesbæk kirke. Tilmelding til det åbner på www.fonnesbaek-kirke.dk juni 2018

Konfirmation i Fonnesbæk kirke 2020

De til den tid 7. kl. konfirmeres i 2020 således:

Hyldgårdsskolen:

Fredag d. 8. maj: til den tid 7.a og 7. b

Søndag d. 10. maj:  til den tid 7.c.

Klokkeslet for konfirmationerne oplyses til "Opstarts"gudstjeneste og information om undervisningen - et aftenmøde i starten af september 2019 (dato ikke fastlagt endnu).

Konfirmander skal forud for konfirmationen have deltaget i konfirmations forberedende undervisning i Fonnesbæk kirke. Tilmelding til det åbner på www.fonnesbaek-kirke.dk juni 2019