Fødsel

Forældre skal kun anmelde fødsel, hvis der ikke har medvirket en jordemoder ved fødslen. I det tilfælde skal anmeldelsen være Det fælles kordegnekontor i hænde senest 14 dage efter fødslen.
Ugifte forældre kan i reglen få faderskabet registreret ved at aflevere eller sende en omsorgs- og ansvarserklæring til kirkekontoret, via Borger.dk inden 14 dage efter barnets fødsel.

GODT NYTÅR

Fonnesbæk Kirke er her for mennesker! så det har været svært i 2020 at skulle møde jer i kirkedøren med begrænsninger, mundbind, aflysninger. Men kirkens budskab om "en frelser er født jer" er frit, ubegrænset og et lys, der ikke kan slukkes. Det skinner stadig - og vil lyse for os - også i det nye år. Vi glæder os til, at vi kan give budskabet frie rammer i Fonnesbæk Kirke.

Af hjertet ønsker Fonnesbæk Kirke alle et velsignet godt nytår