Fonnesbæk kirke er smukt placeret med udsigt over kirkegården, søen og det der for kun få år siden var gule kornmarker og som i dag er flotte huse på Annalyst og Vesterhåb. Den sidste søndag i august nyder vi denne udsigt ekstra meget, når vi sætter 300 stole ud på den store forplads og holder gudstjeneste i Guds frie natur. KFUM-spejderne bygger hvert år nye modeller af raftealtre, FDF Brass Band spiller til salmerne, Y´s Mens Clubben ordner stole, en landmand udlåner sin halmballevogn som scene og sognets lyd-folk er i fuld sving fra tidlig morgen.

Gudstjenesten er kl. 11.00, så det passer perfekt med en pølse og snobrød over de store grill umiddelbart efter gudstjenesten. Dette sørger menighedsrådet for. Prisen er meget lav.

Adskillige børn og voksne fra sognet medvirker ved gudstjenesten.

ALLE er hjertelig velkommen til denne gudstjeneste under åben himmel.

Slideshow 2011                         Slideshow 2012                             Slideshow 2013

KIRKEBIL

For ældre og gang besværede er der kirkebil.

Ring til Ikast Taxa 70 22 18 18 for bestilling af kørsel.

Egenbetalingen er 20 kr. for tur-retur.

LYT TIL GUDSTJENESTER FRA MIDTJYLLAND

De fleste søndage optager og radiosender frivillige gudstjenester fra kirker i Midtjylland.

Gudstjenesterne sendes via  på Radio Midtjylland Classic (96,2 mHz) fra kl. 8-24.

Den tilrettelægges af Folkekirkens Kommunikations Gruppe.

Fra kl. 16-17 lægges der op til dagens gudstjeneste
Kl. 17-18 er der gudstjeneste fra én lokal kirke.
Kl. 18-20 m/bl.a. temaindslag, musik, historier og foredrag

Desuden kan radiogudstjenesterne høres på hjemmesiden www.fkg.dk .

SÆRLIGE GUDSTJENESTER

I Fonnesbæk kirke holder vi meget af søndagshøjmessen men forsøger os samtidig med en del anderledes gudstjenester ikke mindst for børn, unge og familier.

De faste årlige gudstjenester er:

Nytårsparade (lige år) i starten af januar, for de uniformerede korps.

Fastelavnsgudstjeneste med efterfølgende tøndeslagning

Påskegudstjeneste for børnehaver

Fælles friluftsgudstjeneste 2. pinsedag - et sted nær Ikast, sammen med 6 andre sogne i og omkring Ikast.

Gudstjeneste for ældre - som bor i sognet eller på et af byens plejehjem. En eftermiddagsgudstjeneste i maj med efterfølgende hyggeligt samvær ved kaffebordet

Friluftsgudstjeneste på kirkens forplads, sidste søndag i august

Høstgudstjeneste

BUSK-gudstjenesten særlig målrettet Børn-Unge-i deres Sogn-Kirke. Sidste søndag i oktober

Julegudstjenester for institutioner og skoler.

Spaghettigudstjenester (4 gange årligt) med målgruppen (3-10 år) + familie.

Church-a-Cross is an open ecumenical Christian fellowship across culture and ethnicity.The Church Service will be in English, and we will try to facilitate translation intoFarsi, Tigrinja and other languages.It is free for all to participate in the fellowship.

The services takes place in more Churches around Ikast.