"lad de små børn komme" - og de må gerne tage deres voksne med

At deltage i gudstjeneste er en del af dåbsoplæringen. I gudstjenesten møder vi fortællinger, salmer og ritualer, der alle er med til at vise, hvad kristendom er.

Den traditionelle søndagsgudstjeneste er jo primært målrettet voksne, så derfor er der til alle gudstjenester kl. 10.30 (undtagen i skoleferier) under prædikenen et alternativ tilbud til børn: Børnekirke i kirkens legerum.

Men der er også Gudstjenester, der er tilrettelagt med særlig fokus på børn og deres oplevelsesunivers.

Det gælder f.eks.:

Spaghettigudstjenester

Fastelavnsgudstjeneste

Påskegudstjeneste for børn

Friluftsgudstjeneste

BUSK gudstjeneste

Julegudstjeneste for børn

GODT NYTÅR

Fonnesbæk Kirke er her for mennesker! så det har været svært i 2020 at skulle møde jer i kirkedøren med begrænsninger, mundbind, aflysninger. Men kirkens budskab om "en frelser er født jer" er frit, ubegrænset og et lys, der ikke kan slukkes. Det skinner stadig - og vil lyse for os - også i det nye år. Vi glæder os til, at vi kan give budskabet frie rammer i Fonnesbæk Kirke.

Af hjertet ønsker Fonnesbæk Kirke alle et velsignet godt nytår