Fonnesbækaftener

I løbet af efterår og forår arrangeres en række Fonnesbækaftener med taler og foredrag af forskellig art.

Sæsonen starter i september og slutter traditionelt i løbet af marts.
Indholdet af aftenerne er varieret og forskelligt fra år til år.

Hvis andet ikke er anført, foregår aftenerne kl. 19.30 i
Fonnesbæk kirkes Menighedssal
O. Vestergaard Poulsens Allé 1, 7430 Ikast

Pris: kr. 50,00 for foredrag og kaffebord

Fonnesbækaften: "Gud - og det onde"

Velkommen til Fonnesbækaften, med tidligere præst i Isenvad og Fonnesbæk kirke, Anja Evelyn Heitmann., der gi'r et foredrag med titlen "Gud - og det onde".

TID: torsdg d. 28. marts 2019 kl. 19.30
STED: Menighedssalen, Fonnesbæk kirke, O. Vestergaard Poulsens Allé, 7430 Ikast
ENTRÉ inkl. kaffe: 50 kr.
ARR: Fonnesbæk og Isenvad Menighedsråd.

Sæsonprogram 2018-2019

Velkommen til foredrag og film:

Tirsdag d. 23/10-18: ”Jeg vil have ret til at fejle" v. sognepræst i Skorup-Tvillum pastorat Gerda Jessen

Tirsdag d. 27/11-18: ”Churchill - mennesket, magten, myten” v. sognepræst i Skt. Johannes Kirke Leise Christensen

Torsdag d. 10/1-2019 kl. 19: Fonnesbæk filmaaften i Ikast biograf med filmen om Churchill "Darkest Hour" fra 2017. Efter filmen er der mulighed for at drøfte filmens temaer.

Torsdag d. 21/2-2019: "De gamle skal drømme og de unge se syner" - en aften om Marilynne Robinsons roman "Lila" v. seminarielektor Kirsten Andersen.

Torsdag d. 28/3-2019: emnet er endnu ikke aftalt, men der venter et glædelig gensyn med Anja Heitmann, tidl. præst v. Fonnesbæk og Isevad kirker.

Hvor ikke andet er nævnt afholdes aftnerne kl. 19.30 i Fonnesbæk kirkes menighedssal. Pris: 50 kr. inkl. kaffe.

Arrangør: Isenvad og Fonnesbæk Menighedsråd.

Udvalget for planlægning af Fonnesbækaftener

Fra Fonnesbæk Menighedsråd: