Over hele året markeres og fejres det at Martin Luther for 500 år siden med opslag af sine 95 revolutionerende teser på slotskirkedøren i Wittenberg, satte gang i reformationen af kirken.

Vi har HER samlet de aktiviteter, der i den anledning er arrangeret i sognene i og omkring Ikast.

Se www.luther2017.dk for arrangementer og aktiviteter i hele landet - hele året.

Her finder du også information om hvordan Luthers tanker har påvirket det danske samfund og vores måde at forstår verden på helt op til i dag.

Luther - for børn og unge

www.konfirmandercenter.dk kan du finde materialer til fortællingen om Luther, der er målrettet børn og unge.

F.eks:

• en Luther plakat
  • en katekismus af Hella Joof
  • 10 noveller af Iben Krogsdal.

Aktuelt

.... er en forplads - og ikke anlagt til parkeringsformål, MEN undtaget fra den regel er handicappede og gangbesværede. Dette er nu oplyst både her og også med et skilt ved kirkegårdsportene.Læs mere

Der blev ved Høstgudstjenesten d. 17. september 2017 indsamlet 4.152,00 kr. som Fonnesbæk menighedsråd efterfølgende har fordelt mellem kirkelige og socialt velgørende formål. TUSIND TAK for enhver gave.