VELKOMMEN til juleaftensgudstjenester i Fonnesbæk Kirke

I år skal vi holde afstand og passe på hinanden!
Derfor er det nødvendigt, at du reserverer en GRATIS billet for at få adgang til juleaftensgudstjenesterne i Fonnesbæk Kirke d. 23. og 24. december. På den måde kan vi være flest og ingen kommer til at gå forgæves. Til øvrige gudstjenester i julen, er reservation IKKE nødvendig.

SÅDAN BESTILLER DU GRATIS BILLET(TER) TIL JULEAFTENSGUDSTJENESTER:
Klik på den juleaftensgudstjenestete (her til højre), du ønsker at deltage i.

Herefter kommer du til et billetsystem, der ligner det, du måske kender fra biografen, hvor du skal klikke  på de sæder du ønsker at reservere.

Du er først endelig sikret reservation, når du har modtaget en bekræftelsesmail med adgangslink til dine billetter. Medbring billetterne enten i fysisk form eller ved at vise pdf. filen på din telefon.

BRUG FOR HJÆLP?
Har du problemer med at bestille en billet, eller har du brug for at annullere dine bestilte billetter så kontakt kirkekontoret på tlf. 29747404 eller pr. mail til ths@km.dk

Vi glæder os til at fejre jul med dig!