Jubilæumsskrift

I anledning af Fonnesbæk Kirkes 25 års jubilæum er der udgivet et jubilæumsskrift som er uddelt af frivillige til alle husstande i Fonnesbæk Sogn.
Klik på billedet herover og læs bladet on-line.

Skulle nogen ønske…

at give en gave i anledning af jubilæet
kan man indsætte et beløb på kirkens konto
0871 – 6581729063 eller på MobilePay nr. 29974
Eventuelle beløb vil blive anvendt til kunst i kirken.

Hjertelig tak.

Fonnesbæk REVY

Fonnesbæk REVY var en rigtig dejlig begyndelse på jubilæumsfejringen - på dagen for kirkens indvielse for 25 år siden, d. 20. n ovember 1994.

- En hjertevarm og humorisk REVY, der var sat op af Bo Nedergaard, Anne Marie Bøgedal og Elsebeth Houe fra Fonnesbæk Familieklub. Med sig på scenen havde de Britta Nedergaard, Britta Vig Carlsen samt medlemmer fra Fonnesbæk Ungdomskirkekor: Julie Popp, Emma Jada Christensen, Astrid Juul Pedersen, Kristian Løbner Tougaard og Julie Hedegaard Hansen. Alt blev musikalsk kædet sammen af Bente Busk.

Både personaler og menighedsråd gennem kirkens første 25 år, begivenheder og kirkens udseende med meget mere, blev taget under kærlig behandling. De 176 publikummer var godt underholdt i den timelange revy.
Efterfølgende var der kagemand og kaffe og aftenen sluttede smukt og stemningsfuld i kirkerummet med en lysandagt hvor både præsterne Torben Pedersen og Anders Kaufmann, samt organist James Lund og Fonnesbæk Ungdomskirkekor medvirkede. Her blev også Hanne Svanholm Amorsens fine Jubilæumssalme sunget for første gang.

Se billeder fra REVYen her

Familiekoncert m. Sigurd Barret

Sigurd, Eskild og 70 børn sang salmer for store og små!

Alle stole var besat i Fonnesbæk Kirke, da Sigurd Barret sammen med barndomsvennen Eskild Dohn åbnede en salme-koncert med en festlig fødselsdagssang for Fonnesbæk Kirke.

Godt hjulpet på vej af glade stemmer fra Hyldgårdsskolens 5. årgang sang, fortalt og skuespillede de to hjertelige musikere sig gennem nydigtede udgaver af nogle de kendteste gamle salmer fra Kingo, Brorson og Ingemann.

Kirken var fuld af lyd, latter og legende lette toner og gjorde en fredag eftermiddag til en særlig kærlig stund for børn og deres voksne.

Se billeder fra koncerten her

Morgensang for ”sølv-bruden”

KFUMspejderne havde lavet æresport-portal og FDF Brass Bandet spillede for da ca. 180 sang kirken op til jubilæumsfejring søndag d. 24. november.

Indenfor var der her, der og alle vegne dækket op til morgenkaffe og rundstykker.
En rigtig hyggelig start på en festlig særlig søndag.

Se billeder fra morgensangen her

Jule-jubilæumskoncert "Händels Messias"

Koncert med udvalgte satser fra første, anden og tredje del af G.F. Händels "Messias".

Medvirkende:
Haderslev Drengekor under ledelse af dirigent Henrik Skærbæk Jespersen
BaroqueAros
solisterne Margrethe Smedegaard (sopran), Estrid Molt Ipsen (alt), Mathias Hedegaard (tenor) og Richard Låås (bas).

TID: Søndag d. 15. december 2019 kl. 15 (dørene åbner kl. 14:15)
STED: Fonnesbæk Kirke, O. Vestergaard-Poulsens Allé 1, Ikast
PRIS: 200 kr. pr. person. Billetter købes HER (unummererede siddepladser)
ARR: Fonnesbæk Kirke.

Kunstudstilling

I anledning af kirkens 25 års jubilæum er der kunstudstilling med værker af 2 kunstnere, som har blivende værker i Fonnesbæk Kirke:
Poul Johansen som har tegnet motiverne på de fire messehagler
Arne Hauge Sørensen, som har malet de to malerier, der hænger i kirkens højre sideskib.

Der er fernisering på udstillingen d. 3. nov. efter Allehelgengudstjenesten kl. 10.30.

Udstilllingen kan beses indtil og med 3. søndag i Advent d. 15. december 2019.
Kirken er åben hver dag kl. 8-18.