Fonnesbæk Kirke fylder efteråret 2019, 25 år

Fonnesbæk REVY

Det er med et godt glimt i øjet, at lokale kræfter ta’r kirkens første 25 års "set og sket" under kærlig behandling.
Der serveres fødselskaffebord.
Aftenen afsluttes med en lys-andagt i kirken.
Velkommen til en hjertelig aften til alle og enhver!

TID: onsdag d. 20.nov. kl. 19.30
TILMELDING: senest d. 10. nov. på www.fonnesbaek-kirke.dk/billet
PRIS: Gratis

Familiekoncert m. Sigurd Barret

Sigurd synger salmer for store og små!

Der er meget at fejre: Det er 450 år siden den første salmebog udkom og det er 25 år siden Fonnesbæk Kirke blev bygget. I denne koncert fejrer Sigurd Barret og Eskild Dohn begge dele - og under koncerten kommer både Luther, Kingo, Brorson , Ingemann og Grundtvig på besøg.

Sigurd og Eskild bliver hjulpet af et skønt kor fra Hyldgårdskolens 5. årgang.

TID: fredag d. 22. november kl. 17 (dørene åbner kl. 16.30)
STED: Fonnesbæk Kirke
PRIS:50 kr. pr. person. Billetter kan fra 1.nov. købes via www.fonnesbaek-kirke.dk/billet (unummererede siddepladser)
ARR: Fonnesbæk Kirke.

Morgensang for ”sølv-bruden”

Vi mødes på kirkens forplads og sammen med Ikast-Herning FDF Brass Band synger vi kirken op til jubilæumsfejring.
Derefter inviteres der indenfor på kaffe og rundstykker.
Mens vi gør os klar til festgudstjeneste kl. 10.30 vises der billedkavalkade i kirkerummet fra kirkens første 25 år

TID: søndag d. 24. november kl. 9
STED: Foran Fonnesbæk Kirke.
PRIS: gratis og ingen tilmelding.

Jubilæumsgudstjeneste

VELKOMMEN til alle og enhver til en festlig gudstjeneste, med musikalske indslag, hvor biskop Henrik Stubkjær prædiker.
Under prædikenen er der børnekirke med sang, leg og fortælling.

TID: søndag d. 24. november kl. 10.30