Gudstjenester

ALLE PLANLAGTE GUDSTJENESTER HER

Øvrige arrangementer:

ALLE PLANLAGTE AKTIVITETER HER

Himmelstige Fonnesbaek kirke

Det nye menighedsråd har konstitueret sig

Første søndag i advent er det "skiftedag" for menighedsrådet.
De 9 medlemmer, der alle blev valgt på Valgforsamlingen d. 15. september for en 4 årig periode, konstituerede sig på møde onsdag d. 18. november.

Det blev skoleleder Karsten Gottenborg, der blev valgt som ny formand og som næstformand og kontaktperson valgtes Anne Marie Hansen. Tage Østergaard fortsætter som kasserer og Poul Kjærsgaard fortsætter som Kirkeværge. 

Flere udvalg blev også dannet og de resterende dannes på det næste møde. 
Du kan her se referatet fra det konstituerende møde. 

TAK og VELKOMMEN!

Der var glæde og taknemmelighed omkring et meget langt Coronavenligt bord, da kirkens ansatte og hele to menighedsråd havde "overlevering" d. 18. november. 

Trine Bæk stopper efter hele 12 år på posten som formand. Hendes menighedsrådsfæller havde sørget for, at hun ikke skulle gå tomhændet og -hjertet hjem, så det blev både til blomster og gode ord.
Trine har som formand bla. været mødeleder af alle rådsmøderne og naturligt været et af kirkens vigtigste ansigter, men hun har heller ikke stået tilbage for at træde aktivt ind i roller som "Money-Conny" eller "Mulle-mørk", når sognemedhjælperen har sat hold til kirke-skuespil for skolebørn og andre. 
"Du har været Fonnesbæk Kirkes Queen" - sagde personalet bla. i deres tale til Trine og derfor havde de også sørget for passende royalt antræk til den "abdicerende". 

Karen Margrethe Madsen, der har været kirkens "personalechef" (Kontaktperson til ansatte fra menighedsråd) træder også ud af menighedsrådet sammen med Line Holdensen og Claus Hovald. 
Alle fik gode ord og STOR TAK med!

Det nye menighedsråd stillede op til Medalje overrækkelse, for personalet mente, at det nye råd allerede inden deres tiltrædelse alene med deres mod på opgaverne, der venter - har gjort sig fortjent til guld.

STOR TAK til det afgående menighedsråd og HJERTELIG VELKOMMEN til det nye hold. 

Det 

- en hyggelig aften for og med kvinder i Fonnesbæk Sogn.

Torsdag d. 28. januar 2021 kl. 18-21.30

Kun 50 billetter! Køb dem her og læs mere om arrangementet
 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aktuelt

Der kommer igen en dag, hvor vi kan være sammen og holde om. Lad ikke frygten tage over. Vær der for dit medmenneske.Læs mere


Konfirmationskjoler, habitter, blazere osv. behøver ikke samle støv i skabet, men kan få sig endnu en fest.Læs mere


Viser resultater 10 til 11 af 11

< Forrige

Side 1

Side 2

Side 3

Side 4

Vil du vide mere?

Så tilmeld dig Fonnesbæk kirkes nyhedsmail her og modtag nyheder, informantioner om aktivieter, koncerter o.l

Du kan også "synes godt om" Fonnesbæk kirkes facebookside her