Information til "Bryggerne"

Kaffeholdet møder ca. 30 til 45 min før gudstjenesten.

Kirketjeneren foretager al indkøb til kirkekaffe.

Aftal med kirketjeneren, hvor mange kopper  kaffe/te, der skal laves.
Bryggeanvisningen hænger på væggen ved kaffemaskinen.
2 kander saftevand  blandes og stilles i køleskabet.
Tevand koges på elkedel, 2 tebreve pr. hvid thermokande.
Kaffe hældes på røde termokander og sættes under rullebordene.
2 rulleborde anrettes med: 1 kande saftevand, 1 skål småkager, 1 skål med sukker, 1 glas teskeer, kaffefløde samt plastik krus m/holder.
Efter kirkekaffen ryddes pænt op: Kaffemaskinen rengøres, termokander skylles af, og plastikbægre samt holdere sættes på plads i skabet igen.
Resten af saftevandet sættes i køleskabet. Resten af småkager lægges i kagedåsen. Brugte teskeer og glas i opvaskemaskinen. Bord og vogne tørres af.
Tak for hjælpen Ved spørgsmål til ovenstående kontaktes
Solvej og Tage Østergaard 97 15 58 29
bellisparken9@tdcadsl.dk

Oversigt over kaffebrygning

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vil du vide mere?

Så tilmeld dig Fonnesbæk kirkes nyhedsmail her og modtag nyheder, informantioner om aktivieter, koncerter o.l

Du kan også "synes godt om" Fonnesbæk kirkes facebookside her