Kirketjener Marianne har fået andet job...

11.09.2017

.... og det vil derfor være meget mindre, Marianne fremover færdes i kirken.

Marianne Møller Jensen har siden marts 2017 varetaget jobbet som Ninnas Kirketjener-makker mens Annette Kold er på barselsorlov. Stillingen er fordelt på ca. 10 timer ugentlig.

TILLYKKE til Marianne som nu har fået en lignede fast stilling i Fredens kirke i Herning.
Ærgerligt for os i Fonnesbæk kirke, at vi (næsten) må slippe Marianne før Annette er tilbage, for vi har været så glade for Mariannes indsats, samarbejde og fremtræden i kirken.

I den resterende periode inden Annette vender tilbage fra orlov, er der lavet aftale med Svend-Erik Hansen som til daglig er kirketjener og graver ved Isenvad kirke om at have nogle tjenester i Fonnesbæk kirke. Isenvad kirke er pt lukket pga. istandsættelse og Svend Erik har derfor mulighed for at gi' en hånd i Fonnesbæk kirke. Derudover er der lavet aftale med Marianne Jensen om nogle faste ugentlige rengøringsopgaver i kirken.

Del dette: