Kirketjener Marianne har fået andet job...

11.09.2017

.... og det vil derfor være meget mindre, Marianne fremover færdes i kirken.

Marianne Møller Jensen har siden marts 2017 varetaget jobbet som Ninnas Kirketjener-makker mens Annette Kold er på barselsorlov. Stillingen er fordelt på ca. 10 timer ugentlig.

TILLYKKE til Marianne som nu har fået en lignede fast stilling i Fredens kirke i Herning.
Ærgerligt for os i Fonnesbæk kirke, at vi (næsten) må slippe Marianne før Annette er tilbage, for vi har været så glade for Mariannes indsats, samarbejde og fremtræden i kirken.

I den resterende periode inden Annette vender tilbage fra orlov, er der lavet aftale med Svend-Erik Hansen som til daglig er kirketjener og graver ved Isenvad kirke om at have nogle tjenester i Fonnesbæk kirke. Isenvad kirke er pt lukket pga. istandsættelse og Svend Erik har derfor mulighed for at gi' en hånd i Fonnesbæk kirke. Derudover er der lavet aftale med Marianne Jensen om nogle faste ugentlige rengøringsopgaver i kirken.

Del dette:

TILMELDING TIL KONFIRMANDUNDERVISNING

KLIK PÅ BILLEDET HEROVER OG UDFYLD TILMELDINGEN FOR KONFIRMANDUNDERVISNING I FONNESBÆK KIRKE 2017/18

Alle der går i 7. kl. på Hyldgårdsskolen efter sommerferien 2017 kan følge konfirmandundervisningen i Fonnesbæk kirke.
Af dit skoleskema, vil det fremgå om du kanl gå til undervisning tirsdage (opstart 5/9-17) eller onsdage (opstart 6/9-2017).
Undervisningstiden er kl. 8-10.30 og finder sted i konfirmandlokalerne, Fonnesbæk kirke, O. Vestergaard-Poulsens Allé 1.

HVOR VIL DU GERNE KONFIRMERES?
Vi er klar over, der i 7. årgang 2017/18 er elever på Hyldgårdsskolen, der IKKE bor i Fonnesbæk sogn. Hvis det er gældende for dig, kan du frit vælge om du vil konfirmeres i Fonnesbæk sogn sammen med din nye klasse eller i dit hjemsogn.
Det behøver du ikke beslutte lige nu; det kan du meddele præsten i løbet af undervisningsforløbet.