TAK Grethe!

11.09.2017

Grethe Knudsen har gennem en årrække været en del af gruppen af Folkekirkens Vågekoner i Ikast-Brande kommune.

"At være til stede med det bedste" - er én af formålene for vågekonetjenesten.
Når det bliver kendt at livet nærmer sig sin afslutning, kan en vågekone træde til og være tilstede, til støtte for den døende og for eventuelle pårørende, der har brug for hjælp i situationen.

En vigtig medmenneskelig opgave, som altså løses af frivillige.
Grethe Knudsen har holdt mange i hånden og været til stede.
Nu har Grethe ønsket at træde ud af gruppen af vågekoner og Fonnesbæk Menighedsråd vil derfor sige HJERTELIG TAK, Grethe - for en stor og vigtig indsats.

Fonnesbæk Menighedsråd er nu igang med at finde en ny vågekone. Kender du én, eller har du selv lyst til at høre mere om opgaverne ved at være vågekone, så kontakt endelig Fonnesbæk Menighedsråds formand  Trine Bæk, tb@fbkirke.dk, 24281238.

Du kan læse mere om vågetjenesten her

Del dette:

TILMELDING TIL KONFIRMANDUNDERVISNING

KLIK PÅ BILLEDET HEROVER OG UDFYLD TILMELDINGEN FOR KONFIRMANDUNDERVISNING I FONNESBÆK KIRKE 2017/18

Alle der går i 7. kl. på Hyldgårdsskolen efter sommerferien 2017 kan følge konfirmandundervisningen i Fonnesbæk kirke.
Af dit skoleskema, vil det fremgå om du kanl gå til undervisning tirsdage (opstart 5/9-17) eller onsdage (opstart 6/9-2017).
Undervisningstiden er kl. 8-10.30 og finder sted i konfirmandlokalerne, Fonnesbæk kirke, O. Vestergaard-Poulsens Allé 1.

HVOR VIL DU GERNE KONFIRMERES?
Vi er klar over, der i 7. årgang 2017/18 er elever på Hyldgårdsskolen, der IKKE bor i Fonnesbæk sogn. Hvis det er gældende for dig, kan du frit vælge om du vil konfirmeres i Fonnesbæk sogn sammen med din nye klasse eller i dit hjemsogn.
Det behøver du ikke beslutte lige nu; det kan du meddele præsten i løbet af undervisningsforløbet.