Ny præst i Isenvad og Fonnesbæk

29.06.2017

Ved ansøgningsfristens udløb har menighedrådene i Fonnesbæk og Isenvad sogne modtaget 7 ansøgninger til den ledige præstestilling.

På et fælles møde den 15. juni, hvor også Biskop Henrik Stubkjær og provst Poul Erik Knudsen deltog, vurderede de to menighedsråd, at der blandt ansøgerne ikke var den helt rigtige præsteprofil til de to sogne.

Det blev besluttet, at ansætte en anden præst i en tidsbestemt stilling på et år, hvorefter stillingen igen skal opslås.

Vi er derfor glade for at kunne meddele, at der er indgået en aftale med Bodil Nørager om en sådan ansættelse på et år i de to sogne.

Bodil Nørager tiltræder stillingen d. 1. august. Vi glæder os til at tage imod Bodil og hendes mand Svend, som flytter ind i præstegården i Isenvad.

Bodil Nørager er født i 1959 og har virket som sognepræst i Tødsø-Alsted-Sdr. Dråby på Mors i perioden 1990-2014. De seneste 3 år har hun været sognepræst i Sønderup Suldrup pastorat i Ålborg Stift.

Del dette:

TILMELDING TIL KONFIRMANDUNDERVISNING

KLIK PÅ BILLEDET HEROVER OG UDFYLD TILMELDINGEN FOR KONFIRMANDUNDERVISNING I FONNESBÆK KIRKE 2017/18

Alle der går i 7. kl. på Hyldgårdsskolen efter sommerferien 2017 kan følge konfirmandundervisningen i Fonnesbæk kirke.
Af dit skoleskema, vil det fremgå om du kanl gå til undervisning tirsdage (opstart 5/9-17) eller onsdage (opstart 6/9-2017).
Undervisningstiden er kl. 8-10.30 og finder sted i konfirmandlokalerne, Fonnesbæk kirke, O. Vestergaard-Poulsens Allé 1.

HVOR VIL DU GERNE KONFIRMERES?
Vi er klar over, der i 7. årgang 2017/18 er elever på Hyldgårdsskolen, der IKKE bor i Fonnesbæk sogn. Hvis det er gældende for dig, kan du frit vælge om du vil konfirmeres i Fonnesbæk sogn sammen med din nye klasse eller i dit hjemsogn.
Det behøver du ikke beslutte lige nu; det kan du meddele præsten i løbet af undervisningsforløbet.