TILMELDING TIL KONFIRMANDUNDERVISNING

KLIK PÅ BILLEDET HEROVER OG UDFYLD TILMELDINGEN FOR KONFIRMANDUNDERVISNING I FONNESBÆK KIRKE 2017/18

Alle der går i 7. kl. på Hyldgårdsskolen efter sommerferien 2017 kan følge konfirmandundervisningen i Fonnesbæk kirke.
Af dit skoleskema, vil det fremgå om du kanl gå til undervisning tirsdage (opstart 5/9-17) eller onsdage (opstart 6/9-2017).
Undervisningstiden er kl. 8-10.30 og finder sted i konfirmandlokalerne, Fonnesbæk kirke, O. Vestergaard-Poulsens Allé 1.

HVOR VIL DU GERNE KONFIRMERES?
Vi er klar over, der i 7. årgang 2017/18 er elever på Hyldgårdsskolen, der IKKE bor i Fonnesbæk sogn. Hvis det er gældende for dig, kan du frit vælge om du vil konfirmeres i Fonnesbæk sogn sammen med din nye klasse eller i dit hjemsogn.
Det behøver du ikke beslutte lige nu; det kan du meddele præsten i løbet af undervisningsforløbet.

VELKOMMEN

som konfirmand i Fonnesbæk kirke

At blive konfirmeret, er en vigtig begivenhed og vi vil så gerne hjælpe dig med at blive klar til det. Men det er DIT valg om du vil konfirmeres og om du vil gå til konfirmationsforberedelse.Konfirmationsundervisningen foregår på et tidspunkt, hvor du normalt går i skole, men i modsætning til skolen, kan du selv bestemme om du vil deltage i konfirmationsforberedelsen og om du vil konfirmeres.

Drøft det med dine voksne.

Kirken tilbyder:
- afvekslende og engageret undervisning, hvor vi dykker ned i Kristendommen så du bliver klar til at tage stilling til om du vil konfirmeres (bekræfte din dåb)
- plads til din nysgerrighed på din tro og plads til din tvivl.
- fællesskabende aktiviteter (events) uden for den ordinære undervisning.
- en festlig konfirmationsgudstjeneste for dig og de andre konfirmander.

Når du vælger at følge konfirmationsundervisningen, siger du samtidig ja til:
- at deltage aktivt og konstruktivt i undervisningen
- at deltage i mindst 8 gudstjenester

For at du kan blive konfirmeret skal du:
- forud have deltaget i konfirmationsforberedelse
- være døbt (og er du det ikke allerede, kan du blive det inden konfirmationen).

Konfirmationsforberedelsen sker i konfirmandlokaler i Fonnesbæk Kirke

Læs mere her.

Konfirmation i Fonnesbæk kirke 2018

27. april 2018: Hyldgårdsskolen, nuværende 6.B og 6.C

29. april 2018: Hyldgårdsskolen, nuværende 6.A

29. april 2018: Vestre Skole, nuværende 6.kl. som hører til Fonnesbæk sogn.
Efter sommerferien 2017 er disse elever flyttet til andre skoler i Ikast. Skal du fremover f.eks. gå på Nordre skole, kan du gå til konfirmandforberedelse sammen med din nye klasse på Nordre skole, og selv vælge om du vil konfirmeres sammen med dem i Ikast kirke eller i Fonnesbæk kirke ( gælder for de, der bor i sognet. Se hvilket sogn du bor i på www.sogn.dk )

Klokkeslet for konfirmationerne oplyses til

"Opstarts"gudstjeneste og information om undervisningen
TIRSDAG D. 5. SEPT. 2017 KL. 19
i Fonnesbæk kirke, O. Vestergaard-Poulsens Allé 1, 7430 Ikast.

Du kan tilmelde dig til konfirmandundervisning 2017/18 her

Konfirmation i Fonnesbæk kirke 2019

De nuværende 5. kl. konfirmeres i 2019 således:

Hyldgårdsskolen:

Lørdag d. 4. maj: til den tid 7.b og 7.c

Søndag d. 5. maj:  til den tid 7.a.

Klokkeslet for konfirmationerne oplyses til "Opstarts"gudstjeneste og information om undervisningen - et aftenmøde i starten af september 2018 (dato ikke fastlagt endnu).

Konfirmander skal forud for konfirmationen have deltaget i konfirmations forberedende undervisning i Fonnesbæk kirke. Tilmelding til det åbner på www.fonnesbaek-kirke.dk juni 2018