VELKOMMEN

som konfirmand i Fonnesbæk kirke

At blive konfirmeret, er en vigtig begivenhed og vi vil så gerne hjælpe dig med at blive klar til det. Men det er DIT valg om du vil konfirmeres og om du vil gå til konfirmationsforberedelse.Konfirmationsundervisningen foregår på et tidspunkt, hvor du normalt går i skole, men i modsætning til skolen, kan du selv bestemme om du vil deltage i konfirmationsforberedelsen og om du vil konfirmeres.

Drøft det med dine voksne.

Kirken tilbyder:
- afvekslende og engageret undervisning, hvor vi dykker ned i Kristendommen så du bliver klar til at tage stilling til om du vil konfirmeres (bekræfte din dåb)
- plads til din nysgerrighed på din tro og plads til din tvivl.
- fællesskabende aktiviteter (events) uden for den ordinære undervisning.
- en festlig konfirmationsgudstjeneste for dig og de andre konfirmander.

Når du vælger at følge konfirmationsundervisningen, siger du samtidig ja til:
- at deltage aktivt og konstruktivt i undervisningen
- at deltage i mindst 8 gudstjenester

For at du kan blive konfirmeret skal du:
- forud have deltaget i konfirmationsforberedelse
- være døbt (og er du det ikke allerede, kan du blive det inden konfirmationen).

Konfirmationsforberedelsen sker i konfirmandlokaler i Fonnesbæk Kirke

Læs mere her.

Konfirmation i Fonnesbæk kirke 2019

De nuværende 5. kl. konfirmeres i 2019 således:

Hyldgårdsskolen:

Lørdag d. 4. maj: til den tid 7.b og 7.c

Søndag d. 5. maj:  til den tid 7.a.

Klokkeslet for konfirmationerne oplyses til "Opstarts"gudstjeneste og information om undervisningen - et aftenmøde i starten af september 2018 (dato ikke fastlagt endnu).

Konfirmander skal forud for konfirmationen have deltaget i konfirmations forberedende undervisning i Fonnesbæk kirke. Tilmelding til det åbner på www.fonnesbaek-kirke.dk juni 2018