Ibrugtagning mod syd

I 2010 lavede vi de første anlæg på den sydlige del af Fonnesbæk kirkegård. Dette arbejde vil fortsætte et stykke frem endnu. Omkring november 2010 var vi så langt, at vi kunne offentliggøre ibrugtagningen af de nye anlæg. Det, der for os har været anderledes, er det vi kalder urnehaven. Set med vore øjne er det nyt på den måde, at vi lægger et lidt mere stramt udtryk på denne del af kirkegården. Det gør, at vi sammen med den eksisterende del af kirkegården får endnu flere valgmuligheder end dem vi har haft indtil nu. Med ibrugtagningen er det nu muligt at blive begravet eller nedsat i urne på de nye anlæg i den sydøstlige del af kirkegården. Det vil, i takt med, at vi får færdiggjort anlæggene, brede sig mod vest. Det er spændende at se, hvordan I som brugere vil tage imod de nye muligheder, men vi håber at have ramt noget, der går i samme retning, som de ønsker vore brugere har til, hvordan deres gravsted skal se ud i de næste mange år. Klik her for også at se tegning over Urnehaven.

Oversigt over den sydlige del af kirkegården - klik for større tegning

Læs om arkitektur og kunsten i Fonnesbæk kirke

klik på billedet

Hæftet kan købes i våbenhuset i kirken