Vi har med mellemrum kunstudstillinger i kirken. Kunstværkerne er lavet af både lokale kunstnere, skoleklasser og konfirmander. Klik på billederne for at se forstørrelser.

2010

i 2010 var det 55. skoleelever fra 5. årgang på Ikast Vestre skole, der op til påske, i samarbejde med de lokale kunstnere Susanne Aas og Anni Asp, lavede en kunstudstilling om emnet "Påske", som blev udstillet i Fonnesbæk Kirkes våbenhus og gangarealer. Klik her og se flere billeder.

2012

I forbindelse med menighedsrådsvalget i 2012 havde vi en udstilling med kunstværker af billedkunstner Lene Melchiorsen og glaskunstner Aksel Østergaard Jensen. Klik her og se flere billeder.

2013

i foråret 2013 var det billedikoner fremstillet af konfirmanderne, der blev udstillet i gangarealet. Ikonerne fik konfirmanderne så med hjem på selve konfirmationsdagen.

Læs om arkitektur og kunsten i Fonnesbæk kirke

klik på billedet

Hæftet kan købes i våbenhuset i kirken
Pris 10 kr.