Påskegudstjeneste for børn

En af dagene før palmesøndag inviteres alle børnehaver, dagplejere og alle andre interesserede til en børnepåskegudstjeneste i Fonnesbæk kirke.

Her får børnene mulighed for at se, høre, synge, lugte og smage bibelens dramatiske og glædelige fortællinger om, hvorfor vi fejrer påske.

Klik på et billede og slideshow fra en tidligere påskegudstjeneste.

Church-a-Cross is an open ecumenical Christian fellowship across culture and ethnicity.The Church Service will be in English, and we will try to facilitate translation intoFarsi, Tigrinja and other languages.It is free for all to participate in the fellowship.

The services takes place in more Churches around Ikast.

Særlige gudstjenester

I Fonnesbæk kirke holder vi meget af søndagshøjmessen men forsøger os samtidig med en del anderledes gudstjenester ikke mindst for børn, unge og familier. F.eks.

Mønstringsgudstjenesten (lige år) for de uniformerede korps

Fastelavnsgudstjenesten med efterfølgende tøndeslagning og salg af pølser og brød

Påskegudstjenesten for børnehaver

Friluftsgudstjenesten

Høstgudstjenesten

BUSK-gudstjenesten

Julegudstjenesten for børnehaver og dagplejere

Julegudstjeneste for skolebørn

Spaghettigudstjenesterne (4 gange årligt) med målgruppen (3-10 år) + familie.