Fonnesbæk kirke er smukt placeret med udsigt over kirkegården, søen og det der for kun få år siden var gule kornmarker og som i dag er flotte huse på Annalyst og Vesterhåb. Den sidste søndag i august nyder vi denne udsigt ekstra meget, når vi sætter 300 stole ud på den store forplads og holder gudstjeneste i Guds frie natur. KFUM-spejderne bygger hvert år nye modeller af raftealtre, FDF Brass Band spiller til salmerne, Y´s Mens Clubben ordner stole, en landmand udlåner sin halmballevogn som scene og sognets lyd-folk er i fuld sving fra tidlig morgen.

Gudstjenesten er kl. 11.00, så det passer perfekt med en pølse og snobrød over de store grill umiddelbart efter gudstjenesten. Dette sørger menighedsrådet for. Prisen er meget lav.

Adskillige børn og voksne fra sognet medvirker ved gudstjenesten.

ALLE er hjertelig velkommen til denne gudstjeneste under åben himmel.

Slideshow 2011                         Slideshow 2012                             Slideshow 2013

Church-a-Cross is an open ecumenical Christian fellowship across culture and ethnicity.The Church Service will be in English, and we will try to facilitate translation intoFarsi, Tigrinja and other languages.It is free for all to participate in the fellowship.

The services takes place in more Churches around Ikast.

Særlige gudstjenester

I Fonnesbæk kirke holder vi meget af søndagshøjmessen men forsøger os samtidig med en del anderledes gudstjenester ikke mindst for børn, unge og familier. F.eks.

Mønstringsgudstjenesten (lige år) for de uniformerede korps

Fastelavnsgudstjenesten med efterfølgende tøndeslagning og salg af pølser og brød

Påskegudstjenesten for børnehaver

Friluftsgudstjenesten

Høstgudstjenesten

BUSK-gudstjenesten

Julegudstjenesten for børnehaver og dagplejere

Julegudstjeneste for skolebørn

Spaghettigudstjenesterne (4 gange årligt) med målgruppen (3-10 år) + familie.