Hvert år fastelavnssøndag holder vi en meget børnevenlig gudstjeneste, hvor alle opfordres til at komme udklædt.

Efter gudstjenesten er der tøndeslagning med hele 6 tønder delt ind i aldersgrupper og der sælges pølser,  brød og juice til en meget favorabel pris.

Klik på et billede for at se slideshow fra fastelavn 2014.

Church-a-Cross is an open ecumenical Christian fellowship across culture and ethnicity.The Church Service will be in English, and we will try to facilitate translation intoFarsi, Tigrinja and other languages.It is free for all to participate in the fellowship.

The services takes place in more Churches around Ikast.

Særlige gudstjenester

I Fonnesbæk kirke holder vi meget af søndagshøjmessen men forsøger os samtidig med en del anderledes gudstjenester ikke mindst for børn, unge og familier. F.eks.

Mønstringsgudstjenesten (lige år) for de uniformerede korps

Fastelavnsgudstjenesten med efterfølgende tøndeslagning og salg af pølser og brød

Påskegudstjenesten for børnehaver

Friluftsgudstjenesten

Høstgudstjenesten

BUSK-gudstjenesten

Julegudstjenesten for børnehaver og dagplejere

Julegudstjeneste for skolebørn

Spaghettigudstjenesterne (4 gange årligt) med målgruppen (3-10 år) + familie.