Fonnesbæk kirkes fredagsfamilie

I foråret 2013 etableredes en ny familieklub for småbørnsfamilier i Fonnesbæk kirke. Vi er fem familier med børn i alderen 1-6 år, der mødes ca. en gang om måneden. Vi spiser sammen, hører bibelhistorie, synger og laver aktiviteter med børnene.

Klubben er åben for alle, der har lyst til at møde og være sammen med andre småbørnsfamilier i et kristent fællesskab.

Hvis I er interesseret så kontakt Lisbeth Jensen.

Sted:
Fonnesbæk Kirke
O. Vestergaard Poulsens Allé 1
7430 Ikast

Tidspunkt:
Udvalgte fredage fra 17-19

Tilmelding:
Af hensyn til kokkene bedes man tilmelde sig til Lisbeth Jensen på
Tlf: 23 72 01 54 eller lsj81@email.dk

Der betales for aftensmaden:
Voksne: 30,-
Børn: 0,-

Program for aftenerne:
Kl. 17: Drop in i legerummet, hvor vi hjælper hinanden med at hygge med børnene.
           Derudover er der nogle, der hjælper i køkkenet og med at dække bord.
Kl. 17.30: Aftensmad
Kl. 18: Forkyndelse i legerummet/ puderummet. Vi starter og slutter med en sang.
Kl. 18.15-18.55: Aktivitet Fx: Modellervoks, bage, tegne på bordpapir, bål, snobrød,
           gemmeleg, sanglege, faldskærmslege, fingermaling på lærred, t-shirts tryk, lygter.
Kl. 18.55-19: Fadevor + godnatsang (Jeg er træt og går til ro)

Kontaktperson:
Lisbeth Jensen