Skole-kirke projekter

Skolerne og kirkerne i Ikast og Isenvad har siden 1997 haft et spændende samarbejde omkring en lang række projekter, bl.a.:

Salmesang og kirkespil      Jesusbilleder               Påskemusical

Brødre i Bibelen                  På korsets vej             Helte og skurke

Høst                                    Et salmeprojekt           Bibelens Bjerge

Bibelens ZOO                    Zoom på lignelser        En skoledag i kirken

Bibelvand

Erfaringerne gennem årene har vist, at disse og lignende projekter har været til gensidig glæde og gavn for skolerne og kirkerne.

Lærere, elever, præster og sognemedhjælpere samarbejder omkring forskellige emner, gerne med faget kristendom som udgangspunkt og eventuelt sat ind i en tværfaglig sammenhæng (f.eks. med dansk, musik og billedkunst).

Det er nu blevet en tradition, at 0. og 1. klasse tilbydes et projekt i foråret, mens 5. klasse er på banen i efteråret. Derudover laves diverse øvrige projekter.

Se omtale og billeder fra tidligere skole-kirke projekter ved at klikke i menuen i venstre side.

Du kan også læse mere om skole-kirke samarbejdet på www.fsvs.dk