Over hele året markeres og fejres det at Martin Luther for 500 år siden med opslag af sine 95 revolutionerende teser på slotskirkedøren i Wittenberg, satte gang i reformationen af kirken.

Vi har HER samlet de aktiviteter, der i den anledning er arrangeret i sognene i og omkring Ikast.

Se www.luther2017.dk for arrangementer og aktiviteter i hele landet - hele året.

Her finder du også information om hvordan Luthers tanker har påvirket det danske samfund og vores måde at forstår verden på helt op til i dag.

Luther - for børn og unge

www.konfirmandercenter.dk kan du finde materialer til fortællingen om Luther, der er målrettet børn og unge.

F.eks:

• en Luther plakat
  • en katekismus af Hella Joof
  • 10 noveller af Iben Krogsdal.