Diakoni betegner kirkens sociale arbejde.

Ordet diakoni kommer fra græsk diakonìa, der betyder tjeneste, og anvendes som betegnelse for kristen tjeneste og omsorg for medmennesker, særligt svage og syge.

Diakoni er er evangeliet i handling og udtrykkes gennem næstekærlighed, inkluderende fællesskab, værn om skaberværket og kamp for retfærdighed.

I listen her til venstre, kan du se de lokale diakonale aktiviteter, Fonnesbæk kirke er en del af.

www.folkekirken.dk/folkekirken-arbejder/folkekirkelige-organisationer/diakoni kan du finde links med flere oplysninger om de forskellige folkekirkelige organisationer, der arbejder med diakoni og socialt arbejde.

Har du brug for en at tale med?

... så kontakt en præst.
Du kan se her, hvordan og hvornår du kan træffe Fonnesbæk sogns egne præster, Torben Pedersen og Anja Evelyn Heitman.

Derudover er der mulighed for at tale med præster der er tilknyttet områder og steder som:

• Hospice
  • Sygehuse
  • Psykiatri
  • Uddannelsesinstitutioner

Og endelig er det også muligt at få en fortrolig samtale med en præst via det landsdækkende tilbud "Sjælesorg på Nettet". Se mere om alle tilbuddene her.